Retele Wireless Profesionale

internet 1024x624 Retele Wireless ProfesionaleWireless-ul este viitorul telecomunicatiilor web. SC Holding Bit Telecom SRL impreuna cu colaboratorii sai vine in intampinarea cerintelor pietii, in momentul de fata fiind printre cei mai importanti realizatori de retele wireless de pe piata romaneasca.

Solutiile oferite iau in calcul  factorii geografici in special interferentele ce pot aparea din cauza reliefului zonal a zonei acoperite, astfel incat la predarea lucrarii toti potentialii clienti vor avea parte de semnal wireless la un nivel excelent indiferent de situatie.

La ora actuala peste 40 de primarii in special din zona de Nord Est beneficiaza de serviciile Holding Bit Telecom si odata cu ele, locuitorii localitatilor respective au acces wireless gratuit.

Echipamentele oferite de catre Holding Bit Telecom in colaborare cu Wavion Ltd. sunt cele mai performante echipamente wireless din tara, solutiile fiind ideale atat din punct de vedere al performantelor sale cat si al costurilor ce presupun instalarea si intretinerea lor mai apoi.

Avantajul unor astfel de retele nu este reprezentat doar de un acces permanent, gratuit al locuitorilor la o retea locala de internet, ci si de multitudinea aplicatiilor ce pot fi configurate folosind un astfel de sistem. Putem enumera :supravegherea video a punctelor de interes locale, comandarea wireless a unitatilor de iluminare locala… etc.

Pentru orice informatie legata de compania noastra si serviciile oferite ne puteti contacta aici: Contact Holding Bit Telecom

Related posts: