Transfer.ro – 2GB marimea fisierelor ce pot fi trimise

transfer1 1024x457 Transfer.ro – 2GB marimea fisierelor ce pot fi trimise

Transfer.ro anunta lansarea de noi functionalitati pentru utilizatorii sai. Clientii Transfer.ro pot transfera pana la 4.7GB de fisiere, la un pre cinstit. Beneficiaza de un spatiu permanent de stocare de pana la 100GB si de statistici detaliate cu privire la fisierele transferate.

Noile functii integrate in pachetele Premium (disponibile contra cost) au fost dezvoltate ca raspuns la cerintele din ce in ce mai complexe ale utilizatorilor serviciului. “Era firesc ca dupa patru ani atat noi cat si clientii nostri sa ne dorim mai mult de la Transfer.ro. Am adaugat serviciului multe din functiile pe care utilizatorii ni le-au cerut de-a lungul timpului. Cei patru ani de experienta s-au tradus intr-o investitie masiva in platforma tehnica si in infrastructura care ne permite astazi sa mutam lunar aproximat 200 de terra de date intre partenerii de business din Romania.”, a declarat Cristian Ditoiu, fondator Transfer.ro.

Ca urmare a noilor optiuni, clientii Transfer.ro au acum un control mult mai mare asupra fisierelor transferate. Pot redenumi link-urile, pot seta perioada de stocare online a fisierelor si de asemenea, le pot sterge oricand prin functiile oferite de managerul de fisiere.
Managerul de fisiere permite utilizatorului sa acceseze toate datele generale despre fisier: marime, nume, data la care a fost uploadat, destinatarii, precum si data la care expira valabilitatea, presetata de catre cel care a efectuat transferul. Pe langa aceste informatii de baza, managerul de fisiere mai ofera posibilitatea de a vedea cate download-uri s-au efectuat pe un anumit link, de pe ce IP, care este furnizorul de internet al celui care a downloadat, data la care a fost descarcat si referrer-ul.
Toate aceste statistici, precum si posibilitatea de a cauta printre fisierele care au fost transferate ori de a primi confirmare de download prin e-mail, sunt functii menite sa le ofere clientilor Transfer.ro control total asupra datelor transferate.

Transfer.ro foloseste servere gazduite in Romania si colocate in data centere conectate direct la principalii furnizori de servicii de conectare la internet (Romtelecom, UPC, RDS, Ronix, InterLan etc.). In felul acesta Transfer.ro poate sustine transferul rapid si in siguranta a fisierelor de pana la 2GB catre orice adresa de e-mail.

Transfer.ro pastreaza si varianta gratuita a serviciului, oferita in pachetul Free. Optiunile acestuia raman cele cunoscute: transfer de fisiere de pana la 1 GB, stocate online timp de 10 zile si scanate antivirus cu ESET Nod 32.
Transfer.ro reprezinta o alternativa rapida si usor de operat la serviciile de curierat si de FTP, care permite expedierea in siguranta de fisiere de pana la 2GB. Acesta este o solutie oferita incepand cu 2006 de Webmaker Studio, dezvoltator de produse si servicii de comunicare online.

Programul pentru Windows, Transfer Desktop, are acum noi functionalitati pentru a-ti facilita procesul de expediere a fisierelor si pentru a mari viteza de transfer. Cu ajutorul Transfer Desktop poti expedia directoare sau mai multe fisiere deodata, direct din calculatorul tau.

Aplicatia detecteaza providerul tau de internet si te directioneaza catre cel mai potrivit server. Datorita acestei noi functionalitati ale Transfer Desktop, speram ca vei putea transfera fisiere mai rapid decat pana acum. Pentru a putea deservi in mod eficient un numar mare de oameni simultan, viteza de upload pe Transfer Desktop este limitata la 10 MB/s pentru upload.

In plus, am introdus si optiunea de proxy, utila pentru cei care au nevoie de o conexiune indirecta catre serverele Transfer.ro.

De asemenea, poti vedea si cu ce viteza sunt uploadate fisierele si cat timp dureaza upload-ul, iar daca te razgandesti, ai un buton de “stop” pentru a opri transferul.

File sharing sau transferul de fisiere este un serviciu eficient cu o rata din ce in ce mai mare de utilizare (numai din 2007 in 2008 numarul utilizatorilor de uTorrent se dublase).

Un argument important pentru aceasta crestere il reprezinta securitatea la nivel de retea care ajuta la mentinerea integritatii datelor.

Cum privim noi securitatea datelor:

1. Un prim aspect il reprezinta expunerea datelor la virusi (cei care ne incetinesc calculatoarele si ne obliga la reinstalarea windows-ului). Odata ce fisierele sunt stocate pe serverele de la Transfer.ro, fisierele sunt scanate cu un antivirus, fapt ce permite detectarea si blocarea acestora.  In acest fel, informatiile downloadate au un grad redus de amenintare asupra software-ului.

2. Pentru a sustine caracterul privat al datelor, este recomandat ca in momentul arhivarii fisierelor sa le fie atribuita o parola cunoscuta numai de persoanele intre care se realizeaza transferul.

3.  Transfer.ro respecta drepturile de autor, fapt pentru care, in momentul in care sesisezi incalcarea lor, trimite-ne un e-mail la cristi@transfer.ro, unde sa precizezi:

– Nume/ Prenume

– Natura drepturilor pe care le ai asupra fisierelor (ex: cursuri, design, carte scrisa de tine, software scris de tine)

– Fisierele in cauza prezentate sub forma linkului cu care s-a realizat transferul (ex: dl.transfer.ro/xyz[….].zip)

Fisierele in cauza, vor fi sterse de pe serverele noastre.

Related posts:

Tags: