WBS – 2400 – Emitator Wireless

WBS 2400 2 300x135 WBS  2400  Emitator WirelessWavion staţie de bază WBS-2400 este o staţie de bază wireless în bandă largă , care opereaza în banda de 2,4 GHz fără licenţă.

Cu o serie de 6 antene , WBS-2400 foloseste tehnologia beamforming Wavion pentru a oferi conectivitate superioa, gamă extinsă şi capacitate crescută. În plus, tehnologia avansata Wavion SDMA dublează capacitatea staţiei de bază downlink. Aceste caracteristici permit furnizorilor oferirea de servicii de înaltă calitate Wi-Fi cu mai puţine staţii de bază în mod semnificativ, la un cost mult mai mic.

Staţia de bază WBS-2400 este soluţia ideală pentru instalarea de reţele urbane şi rurale Wi-Fi. Bazat pe tehnologia beamforming Wavion  oferă câştiguri semnificative de performanţă în ceea ce priveşte gama, debitul de penetrare de interior şi de atenuare a interferenţelor. Acest lucru permite furnizorilor de servicii sa ofere servicii Wi-Fi fără a compromite calitatea.

WBS 2400 1 WBS  2400  Emitator Wireless

Beneficii

 • Gama Superioara – Tripleaza suprafata de acoperire în comparaţie cu alte puncte de acces convenţionale.
 • O Arie Uniformă de Acoperire – Tehnologia beamforming Wavion menţine semnale de înaltă calitate în condiţii de NLOS(in afara ariei de acoperiere), permiţând astfel o acoperire uniformă a întregii zone. Acest lucru confera o mai mare varietate a aplicatiilor posibile.
 • Creşterea puterii semnalului – Tehnologia SDMA dublează capacitatea  staţiei de bază.
 • Reducerea Interferentelor – Tehnologia Beamforming reprezinta un garant al micsorarii nivelului de zgomot si al interferentelor pentru utilizatorii acesteia.
 • Rentabilitate – Wavion oferă cel mai mic cost pentru serviciile astfel oferite pentru o banda de frecventa nelicentiata.
 • Rezistenta la conditii meteo extreme– Robust si rezistent la intemperii IP-67 platforma, concepute pentru a rezista condiţiilor meteorologice extreme.
 • Raza undei de emisie – La ora actuala nu exista pe piata un echipament similar cu capacitati mai bune decat acest echipament WBS-2400

Pentru achizitionarea echipamentelor Holding Bit Telecom, accesati pagina de Contact

Related posts: